Госпожо Евдокия Чочева, Прочетете ощеРадвам се да разбера, че празнувате своя

...
Госпожо Евдокия Чочева, Прочетете ощеРадвам се да разбера, че празнувате своя
Коментари Харесай

Хакери: Източихме базите-данни на Министерството на образованието на Северна Македония

" Госпожо Евдокия Чочева, 
Прочетете още
Радвам се да схвана, че празнувате своя стотен рожден ден.

Изпращам ви моите топли поздравления и положителни пожелания по този благополучен мотив.

Кралица Елизабет ".

Това написа в специфичната картичка с лика на Нейно Величество и златния знак на Бъкингамския замък, адресирана до българката Евдокия Чочева.

Интересна е историята по какъв начин достолепната варненка получава честитка от Елизабет ІІ. Основен " провинен " за това е един от внуците й - Десислав, който работи към държавното управление на Канада. Уважаваният български професор - обществен антрополог споделил с сътрудниците си, че баба му скоро ще навърши един век. Те изключително се впечатлили от Евдокия и историята й и решили да й създадат паметен подарък. По своите си политико-дипломатически пътища управата на някогашната английска колония уведомила Нейно Величество Елизабет Втора, която от своя страна откликнала и скоро на адрес " България, Варна, за госпожа Евдокия Чочева " пристигнало приветствено писмо с клеймо от Бъкингам.

Г-жа Евдокия има наследник и щерка, шестима внуци, както и петима правнуци, които живеят в Швейцария, Канада, Англия и България. Всички те я назовават Маня. " Децата си идват, само че аз в никакъв случай не съм желала да пребивавам в чужбина ", споделя Маня пред dir.bg.

Предпочита да живее сама. Движи се интензивно, всеки ден прави гимнастика още със ставането си от леглото, не употребява асансьор. И до през днешния ден си намира занимавки и дребни бизнеси, с които си докарва спомагателни приходи.

И макар, че има писмо от Нейно Величество Кралицата, госпожа Евдокия не е роялистка. Следи обаче интензивно всичко, което се случва по света и у нас. В момента е на вълна погребението на Елизабет и коронясването на сина й Крал Чарлз Трети, само че държи под око (по скоро - под ухо, защото най-вече обича да слуша радио) и родните политици. Смята, че днешните " строители на модерна България " не знаят добре български, да не приказваме за непознати езици, по тази причина не гласоподава на избори. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР